Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvoja (osa-aika)

Fabros Group Oy Tampere

Leivälle olisi kiva saada muutakin kuin seitinohut kerros halvinta margariinia? Anna meidän auttaa!

Etsimme opiskelijoita/koululaisia/eläkeläisiä/osatyökykyisiä tai muita aikaansa rajallisesti jakavia työskentelemään osa-aikaisesti kasvavaan markkinointiasiantuntijoiden joukkoomme. Voit olla myynnin ammattilainen jo nyt tai vasta matkalla sellaiseksi. Tämä työ ei katso ikää eikä koulutusta, sillä me tarjoamme kattavan koulutuksen jokaiselle työntekijällemme. Pyrimme muutenkin pitämään työntekijöistämme hyvää huolta, sillä ajattelemme, että hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Työntekijöidemme mielestä Fabros Group onkin mukava, joustava ja rento työpaikka, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä. Käytössämme on myös todella reilu ja motivoiva palkkaus, joka kehittyy koko työsuhteesi ajan.

Tarjoamastamme koulutuksesta on sinulle taatusti hyötyä, sillä teitpä mitä tahansa, neuvottelu- ja suostuttelutaitoja tarvitset aina. Sinulta odotamme ennen kaikkea halua sitoutua ja oppia uusia asioita. Sen lisäksi hyötyä on sinnikkyydestä, tavoitteellisuudesta ja asiakaspalveluhenkisyydestä. Palkan suuruuteen voit suoraan vaikuttaa omalla työlläsi, ja siksi odotamme sinulta myös tervettä kunnianhimoa. Lupaamme, että täysillä yrittäminen palkitaan.

Jos epäröit, työntekijämme Lotta kannustaa sinua: "Tule ihmeessä kokeilemaan! Tämä työ on antanut itselle paljon. Olen saanut paljon työkokemusta ja kehittynyt ihmisenä."

Lisää työntekijöidemme terveisiä ja tietoa meistä löydät sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.

Lähetä hakemus WhatsAppilla numeroon 050 542 3413, nettisivuillamme www.fabrosgroup.fi tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@fabrosgroup.fi, niin jutellaan lisää!

Pssst Töitä voi tehdä myös etänä. Ja jos haluat leivällesi vielä paksumman päälliskerroksen, voit aina siirtyä työskentelemään myös kokopäiväisesti. Kurkkaa mahdollisuuksista sivuiltamme www.fabrosgroup.fi.
WWW-osoitehttp://fabrosgroup.fi
YhteystiedotHartikainen Jarno, Puh: 0451355475, 0451355475, jarno.hartikainen@fabrosgroup.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 3 B 23, 33200 TAMPERE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy04.06.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737304

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin