Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvottelija

Fabros Group Oy Kuopio,Mikkeli,Tampere,Turku

Etsimme, uusien toimeksiantojen alkaessa, hyviä tyyppejä vahvistamaan toimistojamme Kuopioon, Mikkeliin, Tampereelle ja Turkuun. Tehtävässä toimit osana asiantuntijatiimiä uusasiakashankinnan parissa. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme joustavat, juuri sinulle räätälöidyt työajat.

Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Jokainen uusi tekijä koulutetaan työhön kattavan koulutusjakson aikana ja ammattitaitoa syvennetään säännöllisesti järjestettävissä jatkokoulutuksissa. Näin varmistamme palvelun laadun ja jokaiselle oikeanlaiset kehittymismahdollisuudet. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistumiseen.

Meillä pärjäät, kun olet periksiantamaton, näet mahdollisuuksia uhkien sijaan, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat nauraa, ennen kaikkea myös itsellesi. Teemme töitä tosissamme mutta emme tosikkomaisesti.

Haastattelemme kaikki hakijat ja työt voidaan aloittaa sopimuksen mukaan. Toimi nopeasti ja täytä hakemus ositteessa www.fabrosgroup.fi.

57 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin