Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Etämyyjä

Fabros Group Oy Kenitas, Etätyö

Työskentele etänä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan!
 
Etsimme osaavaa ja aikaansaavaa tekijää etämyyjäksi Fabros Groupille

Työpäiväsi vietät hoitamalla asiakassalkkuasi neuvotellen asiakkaiden kanssa ja auttamaan heitä oikeisiin ratkaisuihin. Työskentelet osana markkinointitiimiämme ja pääset mukaan yhteisiin foorumeihin ja kehitys workshoppeihin kokeneempien tekijöiden kanssa. Vaikka teet töitä kotoa käsin, on tuki silti saatavilla yhden hiiren klikkauksen päässä, jolla saat esimiehesi linjanpäähän.

Työaikasi on säännöllinen 9-16 tai 14-21. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti jolloin katsomme aikataulun tilanteesi mukaan. Useat työskentelevät 15-25 tuntia viikoittain.
Toivomme sinulta reipasta asennetta, itsekuria ja tervettä rahanahneutta.

Käytössämme on todella reilu ja motivoiva palkkaus joka kehittyy koko työsuhteesi ajan. Ainutlaatuinen ansiojärjestelmämme mahdollistaa alusta asti todella huikeat tienestit lyhyellä työajalla. Viikkopalkka 200€-600€ välillä.

Saat käyttöösi modernit työkalut ja avaimet-käteen mallisen valmiin konseptin. Tarjoamme työntekijöillemme todella kattavan ja jatkuvan koulutuksen, loistavan ja motivoivan palkkauksen sekä huikeat henkilökunta edut.
 
Tee siis kotoa käsin töitä ja ansaitse lyhyellä työajalla paljon rahaa juttelemalla - mitä enää odotat Hae osoitteessa www.fabrosgroup.fi

54 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin