Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Familar Oy Helsinki

Haemme nyt joukkoomme avopalveluihin Länsi-Uudenmaan alueelle

OHJAAJAA

työskentelemään perhetyöntekijänä lastensuojelun ja sosiaalihuollon asiakasperheissä sekä ammatillisena tukihenkilönä lapsille ja nuorille.

Sinulla on sosiaali-, -terveys tai kasvatusalan AMK-tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto (sosionomi, psykiatrinen sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi)

Toivomme sinulta aiempaa lastensuojelun työkokemusta, kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä lasten ja nuorten ohjaustyöstä. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus-ja yhteistyötaidot sekä palveluhenkisyyttä. Olet ennakkoluuloton, kehittämismyönteinen ja sitoudut työhösi.

Teet työtäsi yksin ja työparin kanssa asiakasperheiden ja yksilöasiakkaiden kanssa. Tukenasi on kokenut ja ammatillinen tiimi, valmentava työnohjaus ja esimiesten tuki.

Työmme on liikkuvaa työtä, jota toteutetaan läntisen Uudenmaan alueella asiakkaiden luona heidän kodeissaan ja muussa toimintaympäristössä. Työskentelyalue voi olla melko iso ja työ varsin liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Työ sisältää iltatyötä ja mahdollisesti myös viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.familar.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Sauli Soini
p. 040-6613207
sauli.soini@familar.fi
Työpaikan osoiteSitratori 5, 00420 HELSINKI
PalkkausYksityisen sosiaalialan tes
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5038/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966195
Työnantajan viite5038

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin