Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Familar Oy Janakkala

OHJAAJA

Varatie Tervakoski on vaativan laitoshoidon yksikkö neuropsykiatrisesti oireileville lapsille Janakkalan Tervakoskella. Yksikössä on kaksi seitsemänpaikkaista asuinyksikköä ja kaksi tukiasuntoa.

Varatie Tervakoskelle sijoitetaan 9 - 17 -vuotiaita lapsia, joilla on neuropsykiatrista oireilua/diagnoosi, vakavaa lastenpsykiatrista oireilua, kehitysviivästymä tai lievä kehitysvamma. Lapsen läheisverkoston kanssa työskentely voi vaatia erityistä osaamista. Koulunkäynnin suuret haasteet voivat myös olla yksi sijoituksen peruste.

Varatie Tervakosken toiminnan viitekehys on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys sekä dialogisuus. Varatie Tervakosken tavoitteena on toimia rakastavana, välittävänä ja kuntouttavana yksikkönä, jonka keskeisenä hoitavana työmenetelmänä on vuorovaikutus, aikuisen ja lapsen dialoginen suhde sekä toivo kannattelevana voimavarana lapsen elämässä. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Varatieläinen.

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme:
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.
WWW-osoitehttp://www.familar.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa vastaava ohjaaja Susanna Vilkman p. 040 480 7137 tai palvelujohtaja Minna Snellman p. 040 705 4810
Työpaikan osoitePaperintekijäntie 8, 12400 TERVAKOSKI
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11776/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390327
Työnantajan viite11776

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin