Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Familar Oy Lapua

OHJAAJA LASTENSUOJELUYKSIKKÖ NUORISOKOTI NUMMELAAN, FAMILAR OY

Tule haastamaan itseäsi työhön, jossa pääset vaikuttamaan! Nummelan porukkaan on helppo tulla!

Nuorisokoti Nummela on Lapualla sijaitseva erityisnuorisokoti, jonka asiakasprofiili kattaa päihteillä, rikoksilla ja erilaisilla käytöshäiriöillä oireilevat 12-17 vuotiaat nuoret. Nuoren käytös on usein rajatonta, itseä ja mahdollisesti myös toisia vahingoittavaa.

Nuorisokoti Nummelassa on kaksi osastoa, käsittäen yhteensä 12 asiakaspaikkaa.

Toiminta-ajatus on tarjota vahvasti resursoitua, moniammatillista osaamista ja vaikuttavaa apua nuorille, joilla on elämässään monia haasteita ja ongelmia. Toiminta perustuu vuorovaikutukseen ja suhteen luomiseen nuoren ja hänen vanhempiensa ja Nummelan henkilökunnan välille. Työskentelytapa on yksikössä hyvin osallistava ja dialogiin perustuva.

Omaohjaajatyöskentely on Nummelassa keskeistä ja rakentuu ajatukselle, että nuori tarvitsee suhteen. Omaohjaajien ja Nummelan toiminnassa mukana olevien aikuisten hoito- ja kasvatustyössä korostuu dialogi, jossa esiintyy narratiivisen terapian elementtejä. Osa toimenkuvaa on ylläpitää selkeästi ennakoitavaa ja strukturoitua arkea, sekä normaalia vuorokausirytmiä ja huolehtia nuoren perustarpeista. Nuoren prosessi ja kehitys vaativat joustoa ja jatkuvaa tilanteeseen mukautumista omaohjaajilta.

Päihde- ja väkivalta interventioihin käytetään haastattelu- sekä motivointi menetelmiä ja ketjuanalyysiä.Toiminnallisuus on myös yksi Nummelan päihdetyön tärkeä elementti, jonka myötä päihderiippuvuudesta kuntoutuvalle nuorelle tarjotaan päihteiden käytön tilalle mielekästä toimintaa arkeen. Nuoren tarpeista ja tilanteesta riippuen arkeen kuuluu koulu tai työtoiminta, nuoren omat harrastukset sekä yhteisöllisyyttä ja nuorten sosiaalisia taitoja tukevat osaston yhteiset toiminnat ja retket. Nummelassa on oma työpaja, jossa nuoret voivat osallistua työtoimintaan.

Haemme nyt kahta (2) sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajiksi vakituiseen työsuhteeseen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme:

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä ja päihdetyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote

Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Nummela on turvallinen ja moniammatillinen tiimi työskennellä. Työntekijän vahvuudet otetaan yksikön käyttöön hienosti"

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.
WWW-osoitehttp://www.familar.fi
YhteystiedotYksikönjohtaja Terhi Haapa-aho 040 1246 155
Työpaikan osoiteVasunmäentie 198, 62100 LAPUA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/10616/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365021
Työnantajan viite10616

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin