Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava ohjaaja

Familar Oy Nurmijärvi

Kiljavan Majakka on Nurmijärvellä, Kiljavan kaupunginosassa sijaitseva lastensuojelun erityisyksikkö, jossa on kaksi kuusipaikkaista asuinyksikköä.

Majakan toiminta perustuu dialogiseen, ratkaisukeskeiseen tapaan yhdessä ymmärtää lapsen kanssa hänen maailmastaan käsin, miten tulisi toimia, että pääsemme sijaishuollolle asetettuihin tavoitteisiin. Kunnioittava ja lämmin kasvatusilmapiiri tukee lasten kuntoutumista ja helpottaa heidän asumistaan erikoisessa elämäntilanteessa. Omaohjaajat ovat lapsen parhaita asiantuntijoita, he tekevät eniten yksilöllistä työtä lapsen ja perheen kanssa. Annamme lapsen tulla lähelle ja kannustamme luottamuksellisen suhteen rakentumiseen antamalla aikaa ja tilaisuuksia sille muodostua.
Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Majakkalainen!

Haemme nyt sosionomi AMK- tutkinnon omaavaa henkilöä vastaavaksi ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta sijaishuollosta sekä kokemusta esimiestyöstä.

Vastaavana ohjaajana meillä toimit ohjaajien lähiesimiehenä. Esimiestyön osalta tehtäviisi kuuluu mm. työn organisointia, hoito- ja kasvatustyön johtamista, asiakastyön dokumentoinnin laadun vastaamista ja yksikön toiminnan kehittämistä kohti yksikön omaa sekä Familarin visiota. Familarissa johtaminen perustuu vahvasti omalla esimerkillä johtamiseen ja meillä sekä esimiehet että ohjaajat tekevät työtä yhdessä, "kädet savessa".

Iso osa vastaavan ohjaajan työtä on myös ohjaajan tehtävien hoitaminen osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta. Toimit kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Täällä tehdään työtä lasten kanssa samalla puolella, kaikki yhteistä tavoitetta kohti!"

Tarjoamme
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- osallistumisen oman sektorin esimiestiimin esimiesvalmennukseen
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tutustu ohjaajan työhön meillä Familarissa: https://www.youtube.com/watch?v=4qEXPThsROI

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.familar.fi
YhteystiedotYksikön johtaja Nina Kuvaja p. 040 648 7439
Vastaava ohjaaja Sari Sompajoki p. 050 556 7507
Palvelujohtaja Minna Snellman p. 040 705 4810
Työpaikan osoiteKiljavantie 539 F, 05250 KILJAVA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11779/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391142
Työnantajan viite11779

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin