Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Farmaseutti keikkatöihin Lappiin

Farmania Oy Rovaniemi

Farmaseutti tai proviisori, etsitkö uusia kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaasi apteekkialalla? Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä keikkailusta kiinnostunutta kesätyöntekijää etenkin Lapin alueelle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan esimerkiksi 1.6.2020 ja kesto yhteensä 2kk - 3kk. Voit halutessasi työskennellä myös vain osan kesästä. Majoitus paikkakunnasta riippuen järjestettävissä myös kauttamme.

Työntekijänämme saat monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme sekä mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi. Meiltä saat kattavan perehdytyksen, täyden tuen työssä käymiseen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen koulutusta ja käytännön harjoittelua. Pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa.
Tarjoamme työntekijöillemme myös kilpailukykyisen ja motivoivan takuupalkan. Työntekijältä edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Tule rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa apteekkialalla!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Pohjois-Suomen aluepäällikköön Hanna Haloseen joko sähköpostitse: hanna.halonen@farmania.fi tai puhelimitse: 050 375 0725.
WWW-osoitehttp://www.farmania.fi
YhteystiedotHanna Halonen, p. 050 375 0725, hanna.halonen@farmania.fi
Työpaikan osoite96100 ROVANIEMI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan
Ilmoitus jätetty08.04.2020
Ilmoitusnumero10321043

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin