Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Farmaseutti

Farmania Oy Kemi

Farmaseutti tai proviisori, etsitkö uusia kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaasi apteekkialalla? Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä uusia työntekijöitä Kemi-Tornion alueelle.

Työntekijänämme saat monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme sekä mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi. Meiltä saat kattavan perehdytyksen, täyden tuen työssä käymiseen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen koulutusta ja käytännön harjoittelua. Pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme myös kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. Työntekijältä edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Toivomme sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus sekä halu kehittyä auttavat kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessämme. Tule rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa apteekkialalla!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Pohjois-Suomen aluepäällikköön Annukka Kurviseen joko sähköpostitse: annukka.kurvinen@farmania.fi tai puhelimitse: 040 560 5018
WWW-osoitehttp://www.farmania.fi
YhteystiedotAnnukka Kurvinen, puh. 040-5605018, annukka.kurvinen@farmania.fi
Työpaikan osoite94100 KEMI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2018, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.11.2018
Ilmoitus jätetty18.06.2018
Ilmoitusnumero9621207

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin