Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Farmaseutti

Farmania Oy Lahti

Etsitkö uusia kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaasi apteekkialalla? Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä uusia työntekijöitä Lahden seudulle.

Työntekijänämme saat monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme sekä mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi. Meiltä saat kattavan perehdytyksen, täyden tuen työssä käymiseen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen koulutusta ja käytännön harjoittelua. Pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme myös kilpailukykyisen ja motivoivan palkan.

Sinulta toivomme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus sekä halu kehittyä auttavat kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessämme. Tule rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa apteekkialalla! Työntekijältä edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Operatiiviseen johtajaamme Tanja Kortelaiseen joko sähköpostitse: tanja.kortelainen@farmania.fi tai puhelimitse: 045 2629899.
WWW-osoitehttp://www.farmania.fi
YhteystiedotKORTELAINEN TANJA, Puh: 0452629899, tanja.kortelainen@farmania.fi
Työpaikan osoite15110 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto1 - 3 kk, (mahdollisesti myös pitempään)
Haku päättyy12.06.2020
Jätä hakemustanja.kortelainen@farmania.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354682

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin