Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelun ammattilaisia Pasilaan

Fazer Helsinki

Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Asemalaituri eli ’Platta’ on tarjonnut alustan Suomalaisille ja kansainvälisille kohtaamisille. Nyt Plattan tarina jatkuu Pasilan aseman, Helsingin Messukeskuksen ja Suomen elämyksellisimmän tapahtumahotellin kupeessa. Vietämme Platan avajaisia maaliskuussa 2019.

Platan keittiössä tuoksuvat hiiligrilli ja artesaanipizza, ja ruokatuote pyörii sesongin raaka-aineiden sekä herkullisten keksintöjen äärellä. Ravintolassa tulee olemaan noin 130 asiakaspaikkaa, mutta Platta muuntuu tarpeen mukaan suurempienkin kävijämäärien kokoontumispaikaksi. Tyylikäs aulabaari toivottaa cocktailien ja hanassa virtaavan pienpanimo-oluen avulla vieraat tervetulleeksi Pasilaan.

Vastaava aamiaishoitaja, keittiötaitoinen aamiaistarjoilija, a´la carte tarjoilija ja barista-baarimestari.

Haluatko työskennellä alati muuttuvassa ja kehittyvässä ravintolassa Helsingin uuden keskustan sykkeessä, sinulla on palo kehittyä ja kehittää, etkä pelkää ottaa vastuuta.

Haluamme juuri sinut osaksi uutta huipputiimiä luomaan palveluelämyksiä ja johdattamaan asiakkaamme uusiin kokemuksiin ruokaystävinämme.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Miksi Fazer?

Pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kehittävän ja innostavan työympäristön, loistavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä Fazer-edut.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erinomaiset asiakaspalvelu-, myynti- ja vuorovaikutustaidot ja organisointikyky sekä ennen kaikkea oikea asenne ovat tärkeitä voimavarojasi. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hurmaat asiakkaan tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelet sujuvasti suomen- ja englannin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Esittele itsesi ja osaamisesi meille täyttämällä hakemuksesi 17.2. mennessä. Mainitse hakemuksessa mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut?

Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin