Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Barista/kahvilatyöntekijä uuteen Fazer Café Kamppiin

Fazer Helsinki

Miksi Fazer?

Pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.
Tässä tehtävässä pääset osaksi korkeatasoista kahvilabrändiä ja innostunutta, yhteishengeltään oivallista tiimiä. Pääset myös osallistumaan uuden kahvilan avausprosessiin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Olet myyntihenkinen ja aurinkoisella, raikkaalla asenteella varustettu ravintola-alan osaaja. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä auttavat sinua menestymään työssäsi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja vähintään 18 vuoden ikää. Anniskelupassin katsomme myös eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.3 mennessä. Luemme saapuneita hakemuksia ja kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana, joten älä siis aikaile, vaan hae meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tiia Päivärinta p. 0404804193

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/
Northern Magic. Made Real.

 

 

Lähde: fazer.com

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin