Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edustustaitoinen kokki ja kokki-kylmäkkö Haagaan

Fazer Helsinki

Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Tervetuloa, astu sisään ja liity osaavaan joukkoomme Fazerilla. Hotelli Haagan ravintola Central Park ja Haaga-Helia Haagan Kampuksen ravintola Caffeli sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Nuijamiestentie 10.

Ravintola Central Park tarjoaa tyylikkäät puitteet aamiaisiin, lounas- ja á la carte tarjoiluihin sekä juhla- ja kokoustapahtumiin Viihtyisässä ravintola Caffelissa on tarjolla arkisin monipuoliset ja maukkaat lounasruuat ja kahvilatuotteet opiskelijoille ja koulun henkilökunnalle.

Edustustaitoisena kokkina valmistat ja esille laitat ravintolan monipuoliset á la carte- ja edustus- ja tilausruuat sekä aamiaistuotteet ja lounasruuat. Osallistut myös tavaratilausten tekoon sekä valmistat tarpeen mukaan opiskelijaravintolan lounasruokia. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ravintolan aukiolo aikojen mukaisesti.


Kokki-kylmäkkönä valmistat ja esille laitat vitriinituotteet ja monipuoliset kokoustarjoilut sekä valmistat lisäkesalaatteja, täydennät linjastobuffeeta ja osallistut joustavasti muihin tehtäviin tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7 ja 15 välille. Toivomme joustavuutta työaikoihin.

Vakituiset kokoaikaiset tehtävät alkavat elokuun 2019 alkupuolella.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastaavista tehtävistä. Olet kiinnostunut ruuasta, uusista tuotteista ja seuraa mitä ruokamaailmassa tapahtuu. Olet organisointikykyinen ja joustava, sinulla on itsenäinen työskentelyote ja loistava palveluasenne. Tiimimme onnistuminen ja asiakkaan onnistunut ruokahetki, molemmat ovat sinulle tärkeitä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Lisätietoja tehtävistä antaa ravintolapäällikkö Niko Lehtinen, p. 040 562 0456/ niko.lehtinen@fazer.com ja keittiöpäällikkö Mika Raiskio, p. 040 757 3699/ mika.raiskio@fazer.com

Kiinnostuitko? Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi 15.6. mennessä. Mainitse hakemuksessa kumpaa tehtävää haet?

Haluamme juuri sinut johdattamaan asiakkaamme uusiin kokemuksiin ruokaystävinämme.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.


Lähde: fazer.com

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin