Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Esimies Fazer Myymäläleipomoon Kauniaisiin

Fazer Kauniainen

Miksi Fazer myymäläleipomo?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jonka ammattitaitoisesta joukosta saat toiminnallesi tuen vahvan konseptin lisäksi.  Myymäläleipomoesimiehenä sinulle tarjoutuu tilaisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä meiltä löytyy myös mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös Fazer-etuja mm liikunnan- ja kulttuurin parista sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta käsinleivontaosaamista ja -prosessien tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta sekä asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Tiedostat esimiesrooliin kuuluvan vastuun ja omaat valmiudet kehittyä tehtävässä.  
 
Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky organisoida ja priorisoida omaa työtä tukevat tehtävässä onnistumista. Edellytämme hakijoiltamme valmiutta työskennellä joustavasti eri vuoroissa (aamu, ilta ja viikonloput) kaupan aukioloaikojen mukaisesti. 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 1.3.2020 mennessä ja tule osaksi Fazer Leipureiden perhettä!

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/ 

Northern Magic. Made Real.  

Tutustu meihin:#meidänfazer #fazerleipurit

Lähde: fazer.com

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin