Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Esimies uuteen myymäläleipomoon KCM Ruskoon

Fazer Oulu

Luo kanssamme makuelämyksiä!

Fazer Leipomoiden myymäläleipomoesimiehenä luot energisellä esimerkilläsi mielekkään työympäristön, mikä välittyy positiivisuutena myös kaupan asiakkaisiin. Vaikka käsinleivonta tiimin kanssa vie ison osan työpäivästä, osaat organisoida hallinnolliset tehtävät sulavasti osaksi leivontatyötä. Koet mielenkiintoa toimia kuin leipomoyrittäjä, kehittäessäsi myyntiä ja kannattavuutta sekä huolehtiessasi henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. 
                                                                                                                                   Kyseessä on kokoaikainen vakituinen tehtävä marraskuussa avautuvassa upouudessa KSM Ruskon myymäläleipomossa. Tiimisi tulee koostumaan kolmesta leipurista, joiden valintaan pääset itse osallistumaan.

Esimiehen arkeen Fazer myymäläleipomossa pääset kurkistamaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ 

Miksi Fazer myymäläleipomo?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jonka ammattitaitoisesta joukosta saat toiminnallesi tuen vahvan konseptin lisäksi.  Myymäläleipomoesimiehenä sinulle tarjoutuu tilaisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä meiltä löytyy myös mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös Fazer-etuja mm liikunnan- ja kulttuurin parista sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leivontaosaamista ja -prosessien tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta sekä asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Tiedostat esimiesrooliin kuuluvan vastuun ja omaat valmiudet kehittyä tehtävässä.  
 
Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky organisoida ja priorisoida omaa työtä tukevat tehtävässä onnistumista. Edellytämme kaikilta hakijoilta valmiutta työskennellä joustavasti eri vuoroissa (aamu, ilta ja viikonloput) kaupan aukioloaikojen mukaisesti. 

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 19.6. mennessä ja tule osaksi Fazer Leipureiden perhettä!

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme. 

Tutustu meihin: #meidänfazer 

Lähde: fazer.com

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin