Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiön vuoropäällikkö

Fazer Food Services Oy Kokkola

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua

Keittiön vuoropäällikkö

Loista makuelämysten parissa - tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Keittiön avainhenkilön paikka avoinna Kokkolan Kaupungintalon ravintoloissa.

Ravintolat koostuvat Kaupungintalon trendikkäästä lounasravintola Coccolitasta, kaupungintalon kokous- ja congress-palveluista, Wanhan Kalahallin kahvilasta, catering-palveluista, Snellman-salin toiminnasta sekä kesälaiva M/s Jennyn ravintolapalveluista. Kokkolan kaupunki valmistautuu Kokkolan 400-vuotis juhlallisuuksiin 2020 ja keittiön vuoropäälliköllä on mahdollisuus päästä osallistumaan juhlavuoden tuotteistuksen suunnitteluun ja kokouskeskuksen kehittämiseen ruokatuotteen osalta.

Keittiön vuoropäällikkönä vastaat omalta osalta tuotekehityksestä ja suunnittelusta, keittiön operatiivisesta toiminnoista, tuotteiden ja palvelun korkealuokkaisesta laadusta. Osallistut keittiön henkilöstösuunnitteluun yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa ja olet tärkeä osa Kaupungintalon ravintolan esimiestiimiä, yhdessä ravintolapäällikön ja salin vuoropäällikön kanssa.

Olet kannustava ja opastava esimies loistavalle tiimillesi ja ohjaat heitä esimerkilläsi aina huippusuorituksiin. Ideoit ja kehität mielelläsi toimintaa ja pidät tärkeänä ruuan korkeaa laatua, herkullista makua ja houkuttelevaa esille laittoa, keskustelet ja kerrot mielelläsi ruuasta asiakkaiden parissa.

Vastuullasi ovat myös tavaratilaukset ja varastojen hallinta sekä inventaariot. Raportoit keittiön toiminnasta ravintolapäällikölle, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä varmistaaksenne ravintolan menestyksen.

Vuoropäällikön paikka sopii urapolullaan eteenpäin pyrkivälle nuorelle kokille tai innovatiiviselle jo kannuksia keränneelle osaajalle ja vuoropäällikön apuna toimii kehitystyössä myös Gastro Chef.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi Fazer Food Services?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta - yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia yhtiön sisällä.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Ammattitaitosi pohjautuu tehtävään sopivaan koulutukseen ja monipuoliseen työkokemukseen vastaavista tehtävistä esimiehenä lounas- ja edustusruokien valmistuksessa. Omaat erinomaiset henkilöstöjohtamis-, asiakaspalvelu ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivisen asenteen. Asiakkaan onnistunut ruoka- ja palvelukokemus on sinulle aina kunnia-asia ja haluat joka päivä ylittää tiimisi kanssa asiakkaan odotukset. Sinulla on kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmien käyttämisestä ja perus IT-taidot (Word, Excel).

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Kettunen, arkisin, M. 044 710 9425 tai jani.kettunen@fazer.com

Esittele itsesi meille, lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille 15.12.2019 mennessä, www.urafzerilla.fi
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme - ruokaa, jolla on merkitys - toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.
WWW-osoitehttps://www.fazergroup.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Kettunen, arkisin, M. 044 710 9425 tai jani.kettunen@fazer.com
www.uarfazerilla.fi
Työpaikan osoiteKauppatori, 67100 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Jätä hakemuswww.urafazerilla.fi
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175191

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin