Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassatarjoilija Itä-Pasilaan

Fazer Helsinki

Työ, josta välittyy ilo ja nautinto

Tervetuloa, astu sisään ja liity mukavaan ammattilaistiimiimme Insinöörit & Ekonomit talon ravintolassa. Kiinteistö Oy Asemapäällikönkatu 12 sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pasilan aseman läheisyydessä.

Viihtyisä ja tasokas ravintolamme pitää sisällään monipuoliset kahvila- ja lounasravintolapalvelut sekä tyylikkäät kokous- ja edustuspalvelut.

Kassatarjoilijana tehtäviisi kuuluu pääasiassa vuoroviikoin lounasravintolan asiakaspalvelu- ja kassatyöskentely ja linjastojen täydennykset sekä kokous- ja edustarjoilujen hoitaminen. Osallistut joustavasti tarpeen mukaan myös ravintolan muihin tehtäviin.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Työtunteja on vähintään 30 h viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkisin pääasiassa klo 7 ja 16 välille.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Positiivinen ja joustava palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, organisointikyky ja itsenäinen työskentelyote sekä palveluenglannin hallinta luovat edellytykset tehtävässä menestymiselle. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakkaan onnistunut ruoka- ja palvelukokemus on sinulle aina kunnia-asia.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiimme ja täytä hakemus 10.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin