Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiön vuoropäällikkö Helsingin Hakaniemeen

Fazer Helsinki

Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Liity mukavaan ja osaavaan tiimiimme ja tule töihin Helsingin seurakuntayhtymän henkilöstöravintolaan. Viihtyisä ravintola sijaitsee Kalliossa, Kolmannella Linjalla. Valmistamme asiakkaillemme arkisin herkulliset lounasvaihtoehdot ja virkistävät kahvilapalvelut sekä monipuoliset ja tyylikkäät kokous- ja edustustarjoilut.

Vastaat keittiötoimintojen sujuvuudesta, ruuan herkullisuudesta ja tyylikkäästä esille laitosta. Valmistat yhdessä kokkien kanssa maukkaat lounasruuat ja edustustarjoilut. Varasto- ja raaka-ainehallinta, keittiön tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja tavarantilaukset sekä osallistuminen tarjousten tekoon kuuluvat tehtävänkuvaasi. Kehität mielelläsi myös ravintolan toimintaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro on arkisin pääasiassa klo 6 ja 15 välillä. Vuoroja on satunnaisesti iltaisin ja lauantaisin.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta lounas- ja edustusruokien valmistuksesta. Valmistat maukasta ruokaa ja osaat ruokatuotteiden houkuttelevan esille laiton. Olet organisointikykyinen ja joustava tiimipelaaja sekä kannustava esimies. Asiakaspalvelu on myös sinulle tuttua ja keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ruuasta. Tiimimme onnistuminen ja asiakkaan onnistunut ruokahetki, molemmat ovat sinulle tärkeitä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakemus 19.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin