Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijöitä Helsingin Seurakuntayhtymän kesäkoteihin

Fazer Helsinki

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

ja liity mukavaan joukkoomme Fazerilla kesäkaudeksi 2019. Kivisaari ja Lekholmen ovat Helsingin Seurakuntayhtymän kesäkoteja ja niissä järjestetään rippikoululeirejä. Kesäkodit sijaitsevat Helsingissä Vuosaaren edustalla. Vilkkainta leiritoiminta on ajalla 3.6-9.8.2019.

Haemme nyt ruuanvalmistustaitoisia vuoropäällikköjä, kokkeja ravintolatyöntekijöitä ja siivoojaa.

Valmistamme asiakkaillemme maukkaat ruuat päivän kaikkiin ruokahetkiin, aamiaisista iltapaloihin.

Meillä on tarjolla monipuolisesti ruuanvalmistus- ja muita keittiötehtäviä sekä asiakaspalvelutyötä koulutuksesi ja /tai aikaisemman kokemuksesi mukaisesti.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia ja työtunteja on vähintään 30 h viikossa.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 7 ja 21 välille. Saarissa on työvuoroista riippuen myös yöpymismahdollisuus. Siivoojan tehtävä Lekholmenissa on pääasiassa päivätyötä arkisin.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – mukavassa ympäristössä, yhteistyössä muiden fazerilaisten kanssa. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävään sopiva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä organisointikyky, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot auttavat sinua onnistumaan monipuolisissa tehtävissä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae rohkeasti mukaan! Esittele itsesi ja osaamisesi meille ja lähetä sähköinen hakemuksesi meille 17.2. mennessä.
Haluamme juuri sinut mukaan luomaan maku- ja palveluelämyksiä asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin 24.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin