Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijöitä Mustasaaren toimintakeskukseen Helsinkiin

Fazer Helsinki

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

ja liity mukavaan joukkoomme Fazerilla kesäkaudeksi 2019. Seurasaaren selällä sijaitseva Helsingin seurakuntayhtymän Mustasaaren viihtyisä ja monipuolinen toimintakeskus on avoinna kaikille aukioloaikojen puitteissa. Vilkkainta toiminta on toukokuun puolivälistä elokuun loppupuolelle.

Valmistamme ravintolassa herkulliset lounasbuffeen ruuat sekä suussa sulavat kahvila- ja tilaustuotteet. Olemme avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Haemme nyt ruuanvalmistustaitoista vuoropäällikköä, kokkeja, leipureita ja ravintolatyöntekijöitä vastaamaan asiakkaan onnistuneista maku- ja palveluelämyksistä viihtyisässä ympäristössä.

Meillä on tarjolla monipuolisesti ruuanvalmistus- ja muita keittiötehtäviä sekä asiakaspalvelutyötä koulutuksesi ja /tai aikaisemman kokemuksesi mukaisesti.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia ja työtunteja on vähintään 20 h tai 30 h viikossa.

https://www.mustasaarentoimintakeskus.fi/index/suunnittelevierailusi.html

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – mukavassa ympäristössä, yhteistyössä muiden fazerilaisten kanssa. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävään sopiva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä organisointikyky, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot auttavat sinua onnistumaan monipuolisissa tehtävissä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae rohkeasti mukaan! Esittele itsesi ja osaamisesi meille ja lähetä sähköinen hakemuksesi meille 17.2. mennessä.

Haluamme juuri sinut mukaan luomaan maku- ja palveluelämyksiä asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin 24.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer


Lähde: fazer.com

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin