Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki Espoon Leppävaaraan

Fazer Espoo

Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Liity osaavaan ja mukavaan joukkoomme ja tule töihin Espoon Leppävaaraan kahden henkilön Fazer-tiimiin. Viihtyisä ja moderni henkilöstöravintola Bestseller on osoitteessa Lars Sonckin kaari 6. Valmistamme asiakkaillemme arkisin maukkaat ja korkeatasoiset aamiais- ja kahvilatuotteet ja lounasruuat sekä tyylikkäät kokous- ja edustustarjoilut.

Kokkina vastaat herkullisten ruokien ja tuotteiden valmistuksesta ja houkuttelevasta ja näyttävästä esille laitosta. Osallistut monipuolisesti pienen ravintolan muihin keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä teet tavaratilauksia. Olet avainroolissa tuottamassa Fazer brändin mukaista asiakkaan odotukset ylittävää ruoka- ja palvelukokemusta.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot sijoittuvat arkisin pääasiassa klo 6.30 ja 15.00 välille.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinä osaat ja haluat valmistaa maukasta ruokaa ja sinulla on jo kokemusta sekä kylmän että lämpimän keittiön puolelta. Pidät tärkeänä ruuan korkeaa laatua, herkullista makua ja houkuttelevaa esille laittoa. Nautit myös asiakasrajapinnassa työskentelystä ja omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavan ja positiivisen palveluasenteen.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä hakemus 10.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin