Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki Raaheen

Fazer Raahe

Tee työtä jossa näkyy sinun kädenjälkesi

ja liity ammattilaistiimiimme, henkilöstöravintolaan Raaheen.

Ravintolassamme valmistamme asiakkaillemme maukkaat aamiais- ja lounastarjoilut sekä edustavat kahvitustuotteet.

Työssäsi kokkina valmistay herkulliset lounasvaihtoehdot sekä maittavat kahvila- ja kahvitustuotteet. Osallistut myös monipuolisesti ravintolan eri työtehtäviin. 

Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa työhön kutsuttava. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 7 – 15 välillä arkisin. Monipuolisella osaamisella ja joustavalla suhtautumisella työhön voimme tarjota sinulle mukavasti työvuoroja.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävästä. Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne sekä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä itsenäinen työskentelyote.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae mukaan lähettämällä hakemus alla olevan linkin kautta.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin