Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapidon työnjohtaja, Fazer Makeiset

Fazer Vantaa

Tule kunnossapidon työnjohtajaksi Fazer Makeisille Vantaalle! Tehtävässä toimit kunnossapidon henkilöstön esimiehenä, varmistat, että tuotannon koneet ja laitteet toimivat häiriöttömästi sekä vastaat työturvallisuuden ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimenkuvasi sisältää myös ennakkohuollot, varaosahallinnan, budjetoinnin sekä vastuun johtamisjärjestelmän toteutumisesta kunnossapidon osalta. Lisäksi kehität kunnossapitoa kokonaisvaltaisesti, teet aktiivista yhteistyötä kunnossapidon sidosryhmien kanssa ja toimit asiantuntijatehtävissä erilaisissa projekteissa. Sinulla on myös mahdollisuus saada lisää vastuita ja kasvattaa rooliasi.

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Panostamme kattavaan perehdytykseen sekä tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut erityisesti hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen ylläpitämiseen. Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja uralla etenemiseen. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Edellytämme vuorotyövalmiutta, suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää IT-osaamista. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotannon kunnossapidon johtamisesta, näyttöä siinä menestymisestä sekä tehtävään soveltuvaa vähintään insinööritasoista teknisen alan koulutusta. Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, vastuunotto- ja paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsomme SAP-järjestelmän tuntemuksen, Lean-osaamisen sekä saksan ja ruotsin kielen taidon. Kiinteistötekniikan ja käyttöhyödykkeiden tuntemus on myös hyödyksi tehtävässä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.7.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Rastas puh. +358503693180.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.

Lähde: fazer.com

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin