Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kylmäkkö Helsingin Kivihakaan

Fazer Helsinki

Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Liity mukavaan ja osaavaan joukkoomme ja tule töihin SPR Veripalvelun ravintolaan Helsingin Kivihakaan, kuuden henkilön Fazer-tiimiin. Viihtyisä ravintola Vera on osoitteessa Kivihaantie 7.

Tarjoamme ravintolassa herkulliset ja trendikkäät lounaat ja kahvilapalvelut sekä kokous- ja edustustarjoilut.

Kylmäkkönä valmistat ja esille laitat lounaan jälkiruuat sekä kahvila- ja kokoustarjoilutuotteet, leivot kakkuja, take-away tuotteita ja muita ihania herkkuja. Ideoit ja kokeilet mielelläsi uusia ”juttuja”. Osallistut tarpeen mukaan myös ravintolan muihin tehtäviin.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro on arkisin pääasiassa klo 7-14.30.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.
Tule tekemään maukasta, säännöllistä päivätyötä ja osaksi mukavaa vastuuntuntoista työtiimiä.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja sekä työkokemuksen tuoma ammattitaito kylmäkön tehtävissä. Oma-aloitteisuus, hyvä raaka aineiden hallinta ja organisointikyky sekä hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot tukevat tehtävässä menestymistä. Seuraat alan trendejä ja hallitset kauniin kädenjäljen sekä tuotteiden houkuttelevan ja luovan esille laiton.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan täyttämällä hakemus 21.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

 

 

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin