Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Leipomotyöntekijä Fazer myymäläleipomoon Lahteen

Fazer Lahti

Työ, jossa näkyy sinun kädenjälkesi

Tuoretta, käsinleivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 70 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Nyt etsimme  iloiseen joukkoomme Prisma Launeelle: 

-reipasta leipomotyöntekijää osa-aikaiseen (7h/vko) vakituiseen viikonlopputyöhön 

Fazer myymäläleipomon leipomotyöntekijänä työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies. 

Kurkkaa linkistä miltä työ myymäläleipomossa näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ 

Miksi Fazer myymäläleipomo?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Leipomotyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä meillä on mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.  

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta/ opintoja sekä käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta ei ole edellytettävää. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamista työn kautta. 

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 24.6 mennessä ja tule osaksi Fazer Leipureiden perhettä!

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin