Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Manager, Well-being

Fazer  

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Fazerilla henkilöstön työhyvinvointi on avainasemassa ja sen merkitys nähdään tärkeässä roolissa tukemassa Fazer-konsernin liiketoimintastrategiaa. Tulet työskentelemään työhyvinvointitiimissä osana HR-organisaatiota, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan henkilöstömme työhyvinvointiin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kuten henkilöstöhallinnon tai terveydenhuoltoalan koulutus, ja olet työskennellyt vähintään 3-5 vuotta vaativan henkilöstöhallinnon tai työkykyjohtamisen tehtävissä. Tunnet työhyvinvointiin liittyvät toimintamallit niin ennaltaehkäisevän kuin kuntouttavankin toiminnan osalta, ja olet tehnyt yhteistyötä työkykyjohtamisen eri sidosryhmien kanssa.

Esimiesten ja henkilöstön tukeminen työkykyasioissa motivoi sinua ja olet innostunut jatkuvasti kehittämään uusia keinoja työkyvyn tukemiseksi ennaltaehkäisevänä toimintana. Tunnet myös työkykyjohtamisen mahdollisuudet, siihen liittyvät lainsäädännöt ja keinot. Olet tottunut johtamaan työtäsi tiedolla ja motivoidut voidessasi osaltasi vaikuttaa henkilöstön hyvinvointiin ja sen kehittämistyöhön. Sinut tunnetaan hyvistä yhteistyö- ja organisointitaidoistasi ja kehittämisorientoituneesta työotteestasi, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 19.7.2020 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Veera Parkkinen, Senior Manager, Well-being, puh. +358 44 7108863 maanantaina 29.6. klo 9-11 ja tiistaina 30.6. klo 13-15.

Lähde: fazer.com

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin