Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä Gateau Kamppi

Fazer Helsinki

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

ja liity osaavaan ja mukavaan joukkoomme Fazerilla. Tervetuloa, astu sisään ja tule töihin Helsingin ydinkeskustaan Gateau Kampin myymälään.

Kampin metroaseman kupeessa sijaitsevaan myymälään on asiakkaiden helppo poiketa viikon jokaisena päivänä.

Tarjoamme asiakkaillemme leipomomyymälöissämme korkealaatuisia, käsin leivottuja leipomo- ja konditoriatuotteita, joissa näkyvät ammattitaito ja sitoutuminen huippulaatuun. Tuotteemme valmistetaan Helsingin Sörnäisissä tuoreista raaka-aineista sesonkeja hyödyntäen. Valikoimaan kuuluvat niin juureen leivotut leivät kuin makeat leipomo- ja konditoriatuotteet – kahvia ja suklaata unohtamatta.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Työtunteja on vähintään 15 h viikossa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin.

Miksi Fazer?

Pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Myyjänä sinulla on keskeinen rooli aurinkoisena asiakaspalvelijana ja tuotteidemme asiantuntijana. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. tuotteiden esille laitto sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Palvelet asiakkaita suomen- ja englannin kielellä. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Aiempi kokemus baristan tehtävistä, hygieniapassi sekä alaan liittyvä koulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja täytä hakemus 10.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin