Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Prosessinohjaajia

Fazer Kouvola

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Kanssamme osana Fazer Lifestyle Foodsia, pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden kanssa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää toimeen tarttuvaa asennetta sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote. Sinut tunnetaan mukavana työkaverina, nautit onnistumisista ja positiivinen asenteesi säilyy tiukoissakin tilanteissa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 19.7.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut vakituisesta vai määräaikaisesta tehtävästä.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Lähde: fazer.com

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin