Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolanhoitaja Helsingin Puistolanraitin ala-asteelle

Fazer Helsinki

Löydä intohimosi ruuan maailmasta

a tule mukaan ammattilaistiimiimme, kun etsimme Puistolanraitin ala-asteen ruokapalveluihin ravintolanhoitajaa.

Tule ruokaystäväksi asiakkaillemme, koululaisille ja koulun henkilökunnalle, joille valmistamme arkeen maistuvat ruokailut.

Työssäsi huolehdit asiakkaidemme aamiaisten ja välipalojen sekä salaattien ja lounaan valmistamisesta, esillelaitosta ja asiakaspalvelusta.

Vastaat työssäsi ravintolan hallinnollisista töistä, kuten toimipaikan tavarantilauksista sekä työn organisoimisesta ja ohjaamisesta. Apunasi päivittäisessä työssä on ravintolatyöntekijä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot ovat säännölliset, arkisin klo 7 – 15 välillä.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Osaamisesi perustuu aikaisempaan kokemukseen ravintola-alan työstä. Sinulla on kokin koulutus.

Sinulle asiakkaidemme onnistunut ruokailukokemus maukkaine tuotteineen viihtyisässä ympäristössä on kunnia-asia. Olet luotettava ja oppimishaluinen.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae mukaan täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen suunnittelija Marjut Id, puh. 044 711 9653.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin