Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolanhoitaja Helsingin Vuosaareen

Fazer Helsinki

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Liity osaavaan joukkoomme Fazerilla ja tule töihin Helsingin Energian Vuosaaren voimalaitoksen ravintolaan. Viihtyisä pieni henkilöstöravintola Aromi on osoitteessa Käärmeniementie 8. Valmistamme asiakkaillemme arkisin maukkaat lounasruuat sekä kahvilatarjoilut.

Vastaat ruuanvalmistuksesta sekä keittiö- ja asiakaspalvelutoimintojen sujuvuudesta ja palvelujen ja tuotteiden korkealuokkaisesta laadusta sekä tavaratilauksista. Työskentelet ravintolassa yksin ja näin olet avainroolissa tuottamassa asiakkaille Fazer brändin mukaista asiakkaan odotukset ylittävää ruoka- ja palvelukokemusta. Raportoit tehtävässäsi ravintolapäällikölle.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro on arkisin pääasiassa klo 6.30 ja 14.00.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aito kiinnostus ruokaan. Olet ruuanvalmistus- ja leipomistaitoinen, organisointikykyinen, itsenäiseen työhön tottunut ja hallitset pienen ravintolan kaikki työtehtävät. Omaat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavan ja positiivisen palveluasenteen.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 21.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer


Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin