Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö Fazer Café Kamppi Loista makuelämysten parissa – tuo jokaiselle nautinnon hetkiä

Fazer Helsinki

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja kokemukseen esimiestehtävistä joko kahvilassa tai avoimella ravintolapuolella.

Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, seuraat alan trendejä ja sinulla on halua kehittyä ja kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Olet innostava, organisointikykyinen ja eteenpäin suuntaava, etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Liiketoiminnan peruspilarit budjetti ja tuloksen tekeminen ovat sinulle tuttuja käsitteitä.

Myyntihenkisyys ja joustavuus sekä erinomaiset asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Sinulla on anniskelupassi, sekä sujuvat it-taidot ja hallitset palvelutilanteet englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.2 mennessä. Voit halutessasi liittää hakemukseen kuvallisen CV:n. Luemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, ja kontaktoimme hakijoita 20.2 alkaen. Aloitamme myös haastattelut jo viikolla 8. Älä siis aikaile, vaan hae meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tiia Päivärinta, puh. 040 4804193

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin