Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä Espooseen vuorotteluvapaan sijaiseksi

Fazer Espoo

Tee työtä jossa näkyy sinun kädenjälkesi

ja liity ammattilaistiimiimme, Eaton Power Quality Oy:n henkilöstöravintolaan Espooseen. Ravintolamme sijaitsee osoitteessa Koskelontie 25, Espoo.

Ravintolatyöntekijänä valmistat ja esille laitat raikkaat lounassalaatit, täydennät lounaslinjastoja ja toimit kassa- ja asiakaspalvelussa. Työskentelet myös astiahuollossa sekä osallistut joustavasti ravintolan monipuolisiin tehtäviin.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus elokuusta 2019 helmikuulle 2020.

Huomioithan, että tehtävään valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuteen säädetyt ehdot (lisätietoja: www.te-palvelut.fi)

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Pidämme tärkeänä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakkaamme näkevät sinusta, että rakastat työtäsi. Etsimme joustavaa tiimipelaajaa työkaveriksemme.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae mukaan 30.6. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin