Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä Helsingin keskustaan

Fazer Helsinki

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Liity mukavaan ja osaavaan joukkoomme Fazerilla ja tule töihin Oikeusministeriön ravintolaan. Viihtyisä ravintola Apollo sijaitsee Helsingin keskustan alueella osoitteessa Eteläesplandi 10. Valmistamme asiakkaillemme maukkaat lounasruoka vaihtoehdot ja kahvilatuotteet sekä tyylikkäät kokous- ja edustustarjoilut.

Ravintolatyöntekijänä valmistat ja esille laitat raikkaat ja monipuoliset lisäkesalaatit sekä huolehdit ravintolan astiahuollosta. Osallistut tarpeen mukaan myös muihin ravintolan avustaviin tehtäviin.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus. Puolen vuoden pituinen sijaisuus alkaa 15.4. ja jatkuu 11.10. saakka. Työvuoro sijoittuu arkisin pääasiassa klo 7 ja 15 välille.

Huomioithan, että tehtävään valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuteen säädetyt ehdot (lisätietoja: www.te-palvelut.fi).

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.
Tule tekemään maukasta ja säännöllistä päivätyötä kanssamme.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä organisointikyky, itsenäinen ja reipas työote sekä hyvät asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja täytä hakemus 28.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin