Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä Helsinkiin

Fazer Helsinki

Tee työtä jossa näkyy sinun kädenjälkesi

ja liity ammattilaistiimiimme henkilöstöravintolaamme, Ravintola Agoraan. Ravintola Agora sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla NCC Rakennus Oy:n pääkonttorirakennuksessa, osoitteessa Mannerheimintie 103 b.

Kaikille avoimessa lounasravintolassamme tarjoamme asiakkaillemme tasokkaat ja maukkaat aamiais- ja lounasruokavaihtoehdot sekä houkuttelevia kahvilatuotteita ja mukaan ostettavia arkea helpottavia tai kruunaavia herkkuja. Hoidamme asiakkaillemme myös näyttävän tyylikkäät kokous- ja tilaisuustarjoilut.

Ravintolatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu keittiön avustavia tehtäviä kuten vitriinituotteiden ja salaattien valmistusta. Toimit myös kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä sekä huolehdit että lounaslinjastot ovat herkullisen näköiset asiakkaillemme. Osallistut päivittäin myös astiahuolto- ja puhtaanapitotehtäviin.

Tehtävä on osa-aikainen 30h/vko ja vakituinen ja työaikasi olisi pääsääntöisesti arkisin kello 7 ja 15 välillä.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis tekemään parhaasi asiakkaidemme ja heidän viihtymisensä eteen. Etsimme tiimiimme joustavaa ja mukavaa työkaveria, joka auttaa tiimikaveriaan tarvittaessa.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 11.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin