Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä Ouluun

Fazer Oulu

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Liity mukavaan ja osaavaan joukkoomme Fazerilla ja tule töihin Ouluun ravintola Medusaan. Viihtyisä ravintola Medusa sijaitsee Medipolis Centerin upeassa aulatilassa Kiviharjuntiellä.

Kuljetat autolla ruokia läheiseen toiseen ravintolaan sekä hoidat ravintola Medusassa astiahuoltoa ja osallistut muihin avustaviin tehtäviin tarpeen mukaan.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikaine. Työtunteja on vähintään 30 h viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7 ja 15 välille.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Toivomme sinulta alan peruskoulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta ja joustavuutta sekä ajokorttia.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan ja täytä hakemus 15.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin