Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja kesäksi Lohjalle, Kirkkonummelle ja Siuntioon

Fazer  

Työ, jossa näkyy sinun kädenjälkesi

Liity mukavaan joukkoomme Fazerilla kesäkaudeksi 2019. Helsingin Seurakuntayhtymän kesäkodeissa ja leirikeskuksissa järjestetään rippikoululeirejä ja muita tapahtumia. Vilkkainta leiritoiminta on ajalla 3.6-9.8.2019.

Haemme nyt siivoojia Korpirauhan leirikeskukseen Siuntioon, Lohirantaan Lohjalle ja Porkkalan kesäkotiin Kirkkonummelle.
Siivoojana huolehdit majoitus- ja yleisten tilojen siisteydestä sekä osallistut tarpeen mukaan keittiön avustaviin tehtäviin.

Työtunteja on vähintään 30 h viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7 ja 16 välille. Toivomme joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Alueilla ei ole julkista liikennettä. Toimipaikoissa on yöpymismahdollisuus tarpeen mukaan.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – mukavassa ympäristössä, yhteistyössä muiden fazerilaisten kanssa. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävään sopiva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä organisointikyky, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae rohkeasti mukaan! Esittele itsesi ja osaamisesi meille ja lähetä sähköinen hakemuksesi meille 17.2. mennessä.

Haluamme juuri sinut mukaan tiimiimme. Mainitsethan hakemuksessasi mistä toimipaikasta olet kiinnostunut.

Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin 24.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin