Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotekehityspäällikkö, Fazer Leipomot

Fazer Vantaa

Miksi Fazer Myymäläleipomo?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin. Tuotekehityspäällikkönä saat olla pää pilvissä, kunhan jalat pysyvät visusti maassa. Pääset kehittämään ainutlaatuisia artesaanituotteita – tuotteita, joita kuluttaja ei ehkä edes tiennyt kaipaavansa. Vastuullasi olevia tuotteita valmistetaan 100 Fazer Myymäläleipomossa ympäri Suomen. Pääset haastamaan itseäsi vauhdilla kasvavassa liiketoiminnassa. Tarjoamme inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi monenlaisia houkuttelevia etuja.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on kokemusta tuotekehitystehtävistä elintarvikealalta vähintään kolmen vuodelta ajalta ja näyttöä onnistuneesta projektipäällikkönä toimimisesta. Olet suorittanut korkeakoulututkinnon ja viestit sujuvasti englanniksi, näin yhteistyö on jouhevaa konsernin muiden liiketoimintojen sekä tukifunktioiden. Kuluttajalähtöinen ajattelu näkyy työskentelyssä. Seuraat aktiivisesti leipomomarkkinaa ja myös ruoka-alaa laajemminkin. Vastuullasi olevien tuotteiden korkea laatu on sinulle kunnia-asia. Esität rohkeasti uusia ideoita ja osaat perustella näkemyksesi. Olet tulosorientoitunut ja sisäistät kannattavan kasvun tärkeyden. Leipomo-toimialaosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kiinnostus ja palo oppia artesaanileivonnasta sen sijaan on olennaista. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet rakentava, ratkaisukeskeinen ja nautit tekemisen meiningistä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8 alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Concept and Marketing, Iisa Brofeldt  to 2.7 klo 12-14 ja to 23.7 klo 10-12 +358 40 744 6905.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/
Northern Magic. Made Real.

Lähde: fazer.com

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin