Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja Fazer Makeisten Vantaan tehtaalle

Fazer Vantaa

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Fazerin makeistuotteet tunnetaan laadustaan ja herkullisesta maustaan. Kehitämme brändejä jatkuvasti varmistaaksemme, että kuluttajat, joiden elämäntavat ja tottumukset muuttuvat alati, saavat aina enemmän kuin odottavat. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä Fazer-edut.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä tai elintarvikealan koulutusta. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä valmiutta työskennellä itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä vaativissa tilanteissa.

Olet luonteeltasi kehitysorientoitunut ja tuot meille näkemystä ja kokemusta jatkuvan parantamisen kulttuurista. Kokemus muutosjohtamisesta sekä näyttö laadukkaasta esimiestyöstä kuuluvat vahvuuksiisi. Vuorotyövalmius, englannin kielen taito sekä hyvä IT-osaaminen (esim. Word, Excel, Office 365 -työkalut) ovat perusedellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.fazergroup.com/fi/ura-fazerilla/ tai oheisesta linkistä viimeistään 8.3. Lisätietoja antaa Jarno Helkamo +358400887456.

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon ja hyvinvoinnin hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tänä päivänä meillä on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan. Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. https://www.fazergroup.com/fi/tietoa-fazerista/

Northern Magic. Made Real.

Lähde: fazer.com

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin