Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yhdistelmätyöntekijä Ouluun

Fazer Oulu

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

ja liity mukavaan ja osaavaan joukkomme Fazerilla. Tule töihin Haukiputaalle Kellon alueelle vastaamaan omalta osaltasi asiakkaan onnistuneesta ruoka- ja palvelukokemuksesta. Työskentelet yhdistelmätyöntekijänä alueen toimipaikoissamme.

Kaikki toimipaikat ovat jakelukeittiöitä. Toimipaikoissa valmistetaan energialisäkkeet, salaatit ja aamu- ja välipalat sekä kuumennetaan ja esille laitetaan lounasruuat, huolehditaan sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä astiahuollosta ja muista tehtävistä. Osassa toimipaikoista hoidamme myös siivouspalvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro sijoittuu arkisin pääasiassa klo 8 ja 15 välille.

Miksi Fazer?

Pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävään sopiva alan peruskoulutus ja/ tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä ruuanvalmistustaito, itsenäinen työskentelyote (kohteissa myös yksintyöskentelyä), organisointikyky ja ystävällinen asiakaspalveluasenne auttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan ja täytä hakemus 14.2. mennessä.

Pysähtyessäsi nauttimaan Fazerin tuotteista tai palveluista, voit maistaa niissä rakkautemme ja omistautumisemme. Missiotamme – ruokaa, jolla on merkitys – toteutamme 15 000 tiimiläisen voimin eri vastuullisissa ja innovatiivisissa liiketoiminnoissamme. Ponnistamme Pohjoismaisilta juuriltamme kohti kansainvälisiä markkinoita, tähtäimessämme kasvu. Jos jaat intohimomme, voit löytää juuri sinulle sopivan roolin tiimistämme.

Tutustu meihin: #meidänfazer

Lähde: fazer.com

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin