Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaavoitusinsinööri, -arkkitehti tai maantieteilijä

Fcg Suunnittelu ja tekniikka Oy Vaasa

FCG Finnish Consulting Group tarjoaa asiakkailleen konsultoinnin, koulutuksen, monialaisen yhdyskuntasuunnittelun ja ohjelmistoliiketoiminnan palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti.
FCG:n suunnittelu ja tekniikka -liiketoiminta koostuu monialaisesta yhdyskuntatekniikkaan, ympäristöön ja energia-, talo- ja laitossuunnitteluun liittyvästä osaamisesta.

Haemme yli viidenkymmenen yhdyskuntasuunnittelijan joukkoomme ammattilaisia Vaasan seudulle. Tarjoamme sinulle vastuullisia tehtäviä hyvässä ja poikkitietteellisessä tiimissä. Tiedossa on monenlaisia yhdyskuntasuunnitteluun liittyviä tehtäviä ja toimeksiantoja.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta, kokemusta yhdyskuntasuunnittelusta sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.
Kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimaan osana tiimiä. Paikkatieto-osaaminen, kokemus hankevastuusta ja kaavan laatijan pätevyys katsotaan eduksi.

Liitä hakemukseesi mukaan CV:si ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta.
Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään 30.4.2019.

FCG Suunnittelu ja tekniikka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä teknisen alan moniosaajaksi.
WWW-osoitehttp://www.fcg.fi
YhteystiedotPalvelualueen johtaja Lauri Solin, 044 704 6281, lauri.solin@fcg.fi tai aluepäällikkö Joakim Ingves, 044 431 4644, joakim.ingves@fcg.fi
Työpaikan osoiteYrittäjänkatu 12, 65380 VAASA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://hr.fcg.fi/recruitmentwebfi/#/job/60?portal=recruitmentwebfi&source=app
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929621

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin