Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lihatuoteryhmän osastonhoitaja

Fegato Oy Lappeenranta

Oletko luontainen asiakaspalvelija ja ruoka on lähellä sydäntäsi? Etsimme asiakkaallemme K-ryhmään Lappeenrantaan LIHATUOTERYHMÄN OSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Haussa on innostunut ja ammattitaitoinen myyjä, joka huolehtii siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaiden odotukset. Työskentelet uudistetussa miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa aivan Lappeenrannan keskustastan tuntumassa.

Sinulla on hyvä lihojen ja kalojen käsittelytaito. Puhut sujuvaa suomea ja olet iloinen asiakaspalvelija. Olet kiinnostunut erilaisten raaka-aineiden hyödyntämisessä ruoanlaitossa ja haluat kehittää tuoteryhmää yhdessä kauppiaan kanssa. Kaupalla on laajat aukioloajat, joten sinulla tulee olla valmius työskennellä kaikkina viikon päivinä, kaksi vapaapäivää eivät aina sijoitu viikonloppuun.

Saat monipuolisen ja vastuullisen työn nykyaikaisessa työympäristössä. Saat myös hauskat ja innostavat työkaverit sekä Kaupan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Hae tehtävää viimeistään 23.6. mennessä täyttämällä hakemus nettisivuillamme vmp.fi ja merkitse kiinnostuksesi ko. työpaikkaa kohtaan. Voit lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen merja.teitto@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja eri toimialoille. www.vmp.fi
WWW-osoitehttp://www.vmp.fi
YhteystiedotMerja Teitto, puhelin 040 307 5601 arkisin klo 9-15, sähköposti merja.teitto@vmp.fi
Työpaikan osoiteMutkakatu 11, LH3, 53100 LAPPEENRANTA
PalkkausKaupan työehtosopimuksen mukainen
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.07.2019, tai mahdollisimman pian aikaisemminkin
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy23.06.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997256

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin