Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

Fegato Oy Imatra

Ravintola-alan työntekijöitä kesäsesonkiin!

Oletko opiskelija, joka etsii itselleen keikkatöitä? Tai oletko kenties jo töissä, mutta kaipaat lisätienestiä? Etsimme Imatralle keikkatyöntekijöitä ravintola-alan erilaisiin työtehtäviin. Keikkatöitä löytyy blokkareille, tiskareille, sali-apulaisille ja tarjoilijoille, riippuen osaamisestasi ja koulutuksestasi. Töitä on viikolla, sekä viikonloppuina asiakasyritysten tarpeiden mukaan ja kellonajat vaihtelevat.

Mikäli sinulta löytyy hygieniaosaamistodistus, reipas asenne ja mielellään vähän jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä, niin raapusta hakemuksesi meille! Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä joustavat työajat oman aikataulusi mukaan. Työvuoroja on tarjolla vaikka heti, joten täytä hakemuksesi pikaisesti! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Vaatimuksena on, että sinulla tulisi olla hygieniaosaamistodistus
ja ravintola-alan koulutus ja/tai kokemusta alan töistä. Anniskelupassi katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme suomen kielen taitoa.

Täytä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa kiinnostuksesi työpaikkaan. Liitäthän hakemukselle myös CV:si. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan, joten päätös työhön valittavista työntekijöistä voidaan tehdä jo ennen hakuajan loppumista.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2019 yhteenlaskettu lii-kevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.eezy.fi
YhteystiedotLisätiedot sähköpostilla tai soittamalla klo 9-15. Puh. 040 307 5600, email lappeenranta.vmp@eezy.fi
Työpaikan osoite55420 IMATRA
PalkkausTES mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa10.07.2020, työvuoroja tarjolla vaikka HETI
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395282

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin