Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Markkinointiassintentti (osa-aika)

Finnacta Oy Turku,Raisio,Naantali,Lieto,Kaarina

Finnacta Oy on markkinoinnin erikoisosaaja joka etsii uusia tekijöitä juuri avattuun keskustan toimistoomme. Turun keskustassa sijaitseva toimisto on hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Teemme erilaisissa asiakaspalvelutiimeissä yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakaspalvelutöitä. Nyt haemme uusia osaajia vakituisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin. Tiimimme tarjoaa myynnillistä asiakaspalvelua ja asiakashankintaa kotimaisten toimeksiantajien henkilöasiakkaille.

Haemme lähtökohtaisesti kokoaikaisia henkilöitä, mutta työtunnit on mahdollista sovittaa myös opiskeluiden, toisen työn yhteyteen 15-37,5 viikkotunnin välille.
Työaikamme sijoittuvat arkisin klo 8-20.30 ja lauantaisin klo 10-18.00 välille.

Arvostamme toki aiempaa kokemusta. Meille kuitenkin on tärkeintä, että olet innostunut, markkinointi- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinua motivoi ihmisläheinen ongelmanratkaisu.

Energinen, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja markkinointi työyhteisö tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön monipuolisine työtehtävineen. Työ sopii myös valmistumisen kynnyksellä oleville opiskelijoille.

Henkilöstöltämme kysyttäessä TOP 3 parasta asiaa työskentelyssä ovat:
-Kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri
-Joustava työnantaja
-Mukavat työtehtävät

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä syksyllä 2017 tilanteesi mukaan.

Laita hakemus osoitteeseen turku@finnacta.fi, tai ota yhteyttä puhelimitse
(Ville 044 424 9414)

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin