Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruotsin kielen taitoinen palveluneuvoja, etätyö

Finnchat Oy Jyväskylä

Etsimme joukkoomme positiivista, asiakaspalveluhenkistä ja ruotsin kielen taitoista henkilöä toimimaan palveluneuvojan työtehtävissä chat-kanavassa.
Palveluneuvojana työsi on auttaa asiakkaidemme verkkosivustoilla yritys- ja kuluttaja-asiakkaita heidän palveluidensa parissa, tehdä myyntiä sekä kerätä myyntiliidejä sivustojen potentiaalisista kävijöistä.

Finnchat on palveluliiketoimintaan erikoistunut asiantuntijayritys ja verkossa tapahtuvan vuorovaikuttamisen palveluntarjoaja. Tuotamme laadukkaita verkkokohtaamisia palveluna digitaalisissa kanavissa chatbotin, chat- ja sähköpostipalvelun avulla sekä tarjoamme palveluita digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen kaikille toimialoille.

Yrityksemme on Jyväskylässä toimistoa pitävä, 40 -henkinen kasvuyritys, joka soveltaa tiimityön ja tiimioppimisen työkaluja liike-elämässä. Meillä työskentelee huipputyyppejä, jotka sitoutuvat jatkuvaan oppimiseen ja takaamme työntekijöillemme henkilökohtaisen kasvupolun ja tuen. Keskeinen tavoitteemme onkin, että jokainen on parempi versio itsestään täältä lähtiessään kuin tänne tullessaan. Ketteränä kasvuyrityksenä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nuorekkaan työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että erinomainen palvelu on sinulle sydämenasia. Sinulla on positiivinen pohjavire, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja hyvät vuorovaikutustaidot.
Kirjoitat sujuvasti suomen, englannin ja ruotsin kielillä sekä käytät näppärästi tietokoneita ja omaksut nopeasti erilaisia tietojärjestelmiä.


Kuulostaa hyvältä, mitä seuraavaksi?

1. Tutustu yritykseemme ja palveluumme tarkemmin osoitteessa www.finnchat.com
2. Testaa kirjoitusnopeutesi osoitteessa https://www.nappistaituri.fi/kokeile.html (valitse lauseharjoitus) ja ilmoita hakemuslomakkeessa kuinka monta merkkiä kirjoitit minuutissa.
3. Täytä hakemuslomake osoitteessa https://finnchat.com/rekry/Työskentely on mahdollista etänä.
Tehtävä on osa-aikainen ja työvuorot painottuvat arki-iltoihin, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.finnchat.com
YhteystiedotFinnchat Oy
Seminaarinkatu 32
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausTuntipalkka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://finnchat.com/yritys/rekry/?rmpage=job&rmjob=46
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693565
Työnantajan viite130646

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin