Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Fiskari Jani Hämeenlinna

Avustajan paikka vapaana!

Haen kolmea työntekijää, jotka ovat työtehtäviin sitoutuneet, joustavia ja innostuneita. Minulla on tällä hetkellä kolme avustajaa, jotka tekevät keikkoja silloin tällöin.

Olen CP-vammainen mies. Liikun sähköpyörätuolilla. Olen huumorintajuinen, joskus hyvinkin temperamenttinen. Toivon, että olet henkisesti vahvaa tekoa! Asun Validia- palvelutalossa. Henkilökohtaisen avustajan työnkuva on sama, kuin palvelutalon henkilökunnalla.

Tarvitsen siis apuasi kodinhoidossa sekä perushoidollisissa toimissa mutta ensisijaisesti tarvitsen apuasi kodin ulkopuolisissa menoissani.
Minä kyllä osaan neuvoa, mutta sinun pitäisi toimia käsinäni! Tarvitsen apua päivittäisissä toimissani, hygienianhoidossa, suihkussa, saunassa, ruokailussa, kaupassa käynnissä, ruoanlaitossa ja reissuilla.

Haluan, että sinulla on kokemusta terveydenhoitoalasta ja mielellään vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Toivon, että henkilönostin ja sähköpyörätuoli ovat sinulle tuttuja välineitä. Vaadin hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Avustajan tulee myös hallita tietokoneen peruskäyttö. Puheeni on hieman epäselvää, joten tarvittaessa käytän
Grid3 ohjelmaa, Bliss-symboleja sekä kuvia puheeni tukena. Minulla on myös tulkkipalvelu käytössäni. Älä säikähdä, jos et saa puheestani selvää, ensimmäisinä päivinä koitan saada tulkin. Edellytän avustajalta yhteistyökykyä tulkin kanssa silloin, kun olen tilannut tulkin paikalle.

Tehtävässä painottuu hyvä suomen kielen taito. Välillä avustaja joutuu työskentelemään ilman tulkin läsnäoloa. Toivon, että olet lähihoitaja tai sairaanhoitaja tai fysioterapeutti koulutukseltasi tai olet toiminut henkilökohtaisena avustajana aikaisemmin. Näiden alojen opiskelijat huomioidaan myös. Työkokemusta tulisi olla yhdestä viiteen vuotta.
Minulla on paljon apuvälineitä.

Kuulun HETA - liittoon. Työaika on yleensä noin 72 tuntia kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Työajat sovitaan mielellään neljäksi viikoksi eteenpäin tai hätä tilassa vähintään kahdeksi viikoksi. Mahdollisesti työhön kuuluu ilta- yö- ja viikonlopputyötä. Työsuhteeseen voidaan palkata kolme työntekijää, jolloin tunnit jakautuvat kunkin tekemien tuntien mukaan. Työkokemuksesta maksetaan kokemuslisä.

Jos kiinnostuit ja olet käytettävissä (mahdollisimman pian), niin laita hakemuksesi sähköpostiini: jkf30@kotikone.fi
Yhteystiedotjkf30@kotikone.fi
Työpaikan osoite13130 HÄMEENLINNA
Palkkaus12,16 eur/h
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.08.2020
Jätä hakemusjkf30@kotikone.fi
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387754

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin