Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Joogaohjaaja

Fitness24Seven Oy Vantaa

JOIN THE TEAM - TIKKURILA PLUS

Namaste... Liity osaksi mahtavaa joukkoamme ja levitä kanssamme joogan ilosanomaa. Haemme parhaillaan Tikkurilan ytimessä olevaan kuntokeskukseemme joogaan erikoistunutta ohjaajaa, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja on valmiita täyttämään energiallaan salimme.


MIKSI FITNESS24SEVEN?
Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Lue lisää, olisimmeko me Sinulle sopiva työpaikka: https://fi.fitness24seven.com/


KETÄ ETSIMME?
Tämä henkilö on lajin pariin kouluttautunut ohjaaja, jolla on kyky johdattaa kuntosali asiakkaamme erilaisiin asanoihin samalla luoden heille elämyksiä liikunnan parissa. Tarjoamme Hatha-joogaan pohjautuvaa rauhallista joogaa kuin myös power joogaa, jossa asiakas pystyy haastamaan itseään ja samalla löytämään sisäisen soturinsa. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä myös yrittäjänä. Oletko sinä etsimämme timantti?

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään. Tiedustelut tehtävästä ja avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen mirka.niskanen@f24s.com.
Liitäthän hakemukseesi CV: n ja suosittelijat.

Hakuaika päättyy 12.07.2020. Näytetunnit ja haastattelut pidämme VK30.
WWW-osoitehttp://www.fitness24seven.com
YhteystiedotMirka Niskanen, mirka.niskanen@f24s.com
Työpaikan osoiteVäritehtaankatu 8, 01300 VANTAA
PalkkausPerustuu aikaisempaan kokemukseen
Työ alkaa17.08.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy12.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusmirka.niskanen@f24s.com
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10386038

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin