Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Joogaohjaaja

Fitness24Seven Oy Vantaa

JOIN THE TEAM - Myyrmanni PLUS

Namaste... Liity osaksi mahtavaa joukkoamme ja levitä kanssamme joogan ilosanomaa. Haemme parhaillaan Myyrmannissa olevaan kuntokeskukseemme joogaan erikoistunutta ohjaajaa, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja on valmiita täyttämään energiallaan salimme.


MIKSI FITNESS24SEVEN?
Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Lue lisää, olisimmeko me Sinulle sopiva työpaikka: https://fi.fitness24seven.com/


KETÄ ETSIMME?
Tämä henkilö on lajin pariin kouluttautunut joogan ammattilainen, jolla on kyky johdattaa asiakkaamme erilaisiin asanoihin samalla luoden heille elämyksiä liikunnan parissa. Tarjoamme Hatha-joogaan pohjautuvaa rauhallista joogaa kuin myös power joogaa, jossa asiakas pystyy haastamaan itseään ja samalla löytämään sisäisen soturinsa. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä myös yrittäjänä. Oletko sinä etsimämme timantti?

Jos koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään. Tiedustelut tehtävästä ja avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen risto.timonen@f24s.com.
Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Hakuaika päättyy 19.07.2020.
WWW-osoitehttp://www.fitness24seven.com
YhteystiedotRisto Timonen, Puh: 040 587 4879, risto.timonen@f24s.com
Työpaikan osoiteIskoskuja 3, 01600 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaElokuussa 2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388382

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin