Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäliikunnanohjaaja

Fitness24Seven Oy Jyväskylä

JOIN THE TEAM - JYVÄSKYLÄ KAUPPAKULMA

Liity osaksi mahtavaa joukkoamme ja ole yksi Super Staroistamme. Haemme parhaillaan Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan kuntokeskukseemme ryhmäliikuntaohjaajaa, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja on valmis täyttämään energiallaan salimme.


MIKSI FITNESS24SEVEN?
Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Lue lisää, olisimmeko me Sinulle sopiva työpaikka: https://fi.fitness24seven.com/


KETÄ ETSIMME?
Etsimme ohjaajaa, jolta löytyy taito omasuunnitteleman (lihaskunto/sisäpyöräily) tunnin rakentamiseen ja kiinnostusta myös kouluttautua. Tuntien ajankohdat ovat ensisijaisesti aamussa sekä viikonloppuisin. Katsomme eduksi, mikäli hakijalla on mahdollisuus työskennellä toiminimen kautta. Oletko sinä etsimämme timantti?

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään. Tiedustelut tehtävästä ja avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen lauri.myllyoja@f24s.com .
Liitäthän hakemukseesi CV: n ja suosittelijat.

Hakuaika päättyy 15.7.2020. Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä ja haastattelut sekä näytetunnit pyrimme järjestämään vielä heinäkuun aikana.
WWW-osoitehttp://www.fitness24seven.com
YhteystiedotLauri Myllyoja, lauri.myllyoja@f24s.com
Työpaikan osoiteKauppakatu 32, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausMääräytyy kokemuksen mukaan
Työ alkaa17.8.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemuslauri.myllyoja@f24s.com
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10386022

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin