Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoasiantuntija

Fixi Oy Vantaa

Haluatko olla mukana edistämässä kotien paloturvallisuutta, energiatehokkuutta ja terveellisyyttä?

Suurimmassa osassa Suomalaisissa kodeissa on tulisijoja ja niiden käyttö on aktiivista erityisesti kylminä vuodenaikoina. Lämmityskausi on alkamassa ja ihmiset kiinnittävät huomiota kodin turvallisuuteen ja energian kulutukseen.

Fixi Oy on kodin vaativiin huoltotöihin erikoistunut yritys. Tänä keväänä yrityksemme täytti 10 vuotta. Jo 40 000 Suomalaista kotitaloutta on luottanut palvelukykyymme toteuttaa kotiinsa tarvittavat huoltotyöt. Tarjoamme asiakkaillemme savuhormien kunnostuksia ja yläpohjan lisälämmöneristystä sekä ilmanvaihdon huoltotöitä. Nopea, laadukas toiminta ja aidosti toimiva takuu on vakuuttanut asiakkaamme, niin että olemme voineet toteuttaa monille useita eri palveluitamme.

FIXI MENEE ETEENPÄIN, MENE SINÄKIN! Tässä työtehtävä, joka taatusti on monipuolinen ja palkitseva.

Haemme HUOLTOASIANTUNTIJOITA yläpohjan lisälämmöneristyksen myyntiin sekä tulisijojen ja savuhormien kunnostuksien myyntiin Oulun, Vantaan ja Tampereen yksiköihimme. Aikaisempi kokemus tuotteesta ei ole välttämätöntä. Koulutamme kaikki myyjämme kattavalla koulutusohjelmalla. Käytännön myyntityöhön annamme jatkuvan tuen. Palkkamme on varmasti kilpailukykyinen ja monenlaisia mahdollisuuksia antava. Palkkaus koostuu takuupalkasta ja myynnin huomioonottavasta provisiosta. Lisäksi mahdollisuus erilaisiin bonuksiin. Kehittyvä organisaatio avaa nopeasti etenemismahdollisuuksia myös esimiestehtäviin.
Edellytämme Sinulta positiivista ja ahkeraa tapaa tarttua työtehtäviin. Työskentelemme arkisin. Työ on kentällä tapahtuvaa, liikkumista edellyttävää ja käytössäsi on yrityksemme uudenkarhea auto työajojen suorittamiseen. Työvälineet ja työnohjausjärjestelmämme ovat ovat huippuluokkaa.

Työilmapiirimme on tunnetusti rento ja työntekijöitä arvostava. Kannustamme erityisesti monipuoliseen liikuntaan ja kehittämme yhdessä omaa hyvinvointia. Yksi konkreettinen osoitus siitä on, että maksamme kaikille työntekijöillemme euron jokaisesta juostusta kilometristä.
Jos haluat olla osa energistä tiimiämme, hae nopeasti vapaana olevia paikkojamme. Käsittelemme yhteydenotot ripeästi ja kerromme myös mielellämme lisää työtehtävästä.

Yhteydenotot ja hakemukset: myyntipäällikkö Miikka Immonen, p. 010 8383 300/040 676 4448, fixi@fixi.fi tai www.fixille.fi
WWW-osoitehttp://www.fixille.fi
YhteystiedotMiikka Immonen, Puh: 040 676 44480, fixi@fixi.fi
Työpaikan osoiteSinikellontie 4, 01300 VANTAA
PalkkausTakuu+provisio+bonukset
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.11.2018 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://fixille.fi
Ilmoitus jätetty16.10.2018
Ilmoitusnumero9736080

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin