Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taksinkuljettaja

Fixutaxi Helsinki

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle kuljettajia sekä kokoaikaiseen että osa-aikaisen työsuhteeseen!

Vakioasiakkaat, mukavat työkaverit ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä. Kuljettajan työssä tukenasi ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskuksemme sekä automaattinen ajonvälitysjärjestelmä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä, joten kommunikoithan sujuvasti suomeksi (muun kielitaidon katsomme eduksi). Sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kauttamme työhön valituille taksinkuljettajiksi koulutettaville edullisen koulutuksen. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Onko sinulla valmis ajolupa ja kokemusta kuljettajan työstä? Hae FixuTaxille kuljettajaksi niin saat yhteensä 1000 € bonusta. 500 € bonuksesta maksetaan kolmen kuukauden päästä allekirjoitushetkestä ja seuraavat 500 € maksetaan kuuden kuukauden päästä allekirjoituksesta. Bonus maksetaan täysiaikaisen työsuhteen aloittaville jo valmiille kuljettajille, joilla kokemusta kuljettajan työstä. Hae heti!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi!
WWW-osoitehttp://www.fixutaxi.fi
YhteystiedotSanna Kotamies, puh. +358 50 500 5811, sanna.kotamies@fixutaxi.fi.
Työpaikan osoiteArinatie 9, 00370 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.11.2020 klo 23:59
Jätä hakemussanna.kotamies@fixutaxi.fi
Ilmoitus jätetty14.11.2019
Ilmoitusnumero10167622

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

70 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin